Shawls te koop
Door: Bernadette
Blijf op de hoogte en volg Bernadette
09 November 2006 | India, New Delhi
Ze hebben hier fantastische shawls te koop. Ze zijn ong. 1 bij 2 meter groot en iedereen gebruikt ze ipv een jas. Ze zijn ongelovelijk warm en zien er ook mooi uit. De meeste zijn niet effen, maar gestreept. Als iemand er een wil hebben, laat het me dan even weten. Ze kosten 10 euro per stuk. Laat ook even weten welke kleuren je voorkeur hebben. Dan zoek ik een mooie voor je uit. Ik ben van plan ze op te sturen naar mijn moeder waar je ze dan over ong 4 maanden zou kunnen ophalen. Of je wacht tot ik terug ben. Dat kan natuurlijk ook.
12 November 2006 - 09:48
Thea:
Hallo Bernadette, Ik zou het wel leuk vinden als je eens shawl voor me zou uitzoeken ,doe maar iets met Rood, of je hem stuurt of meebrengt is aan jou, verzenden zal ook niet goedkoop zijn dus komt er nog wat bij dat hoor ik t.z.t. wel Groetjea van Oom Bert en Mij -
17 November 2006 - 18:56
Ria :
Hoi bernadet ,ik wil ook wel een shawl kijk maar welke kleur je voor mij leuk vind.groetjes Ria -
30 December 2006 - 20:37
Karin:
Hoi Bernie, wil je voor mij ook een shawl meebrengen, ik houd erg van turkooise. Liefs