Tubing
Door: Bernadette
Blijf op de hoogte en volg Bernadette
18 April 2007 | Laos, Vangviang
Er zijn genoeg kroegen langs het water, maar de meesten hadden geen bezoekers. Van wat ik erover gehoord had zou het tuben vooral ook leuk zijn door overal te stoppen en te 'swingen', dat wil zeggen aan een soort schommel te gaan hangen en je dan in het water te laten vallen. Maar zoasl gezegd er was niet veel te beleven langs het water vandaag. En omdat het toch een beetje koud was had ik in die schommel ook niet veel zin. Degenen die samen met mij het water uit waren gegaan, bleken drie Schotse meiden te zijn en een Canadese. Ik ben daarna met hun verder gaan tuben. Gelukkig kwamen we al snel bij een plek aan waar je met de tuk-tuk terug naar Vang Vieng kon. Dus dat hebben we maar gedaan. Al met al viel het tuben me erg tegen. Hoewel ik me kan voorstellen dat wanneer het net zo warm en zonnig is als gisteren en je met een grote groep bent het wel leuk kan zijn.
18 April 2007 - 22:13
Thea:
Had je toch nog niet genoeg water gehad gisteren, dat Tuben lijkt me inderdaad de meeste fun te geven als je met een groepje ben, maar toch weer iets anders ervaren,als varen op het water in een bootje, waar (auto)bande al niet goed voor zijn. Je ontmoet op het moment wel heel veel verschillende nationaliteiten he als mede reizigers,geniet ervan Thea