Drak Yerpa
Door: Bernadette
Blijf op de hoogte en volg Bernadette
18 Juli 2006 | China, Lhasa
Bij Drak Yerpa aangekomen bleek de taxichauffeur niet langer dan twee urr te willen wachten, terwijl we bij de agency aangegeven hadden drie uur nodig te hebben. Hij was niet te vermurwen. Drak Yerpa is een van de meest heilige grotten in U. Het is gelegen op een mooie plek (Maar welk klooster is dit niet?) en er zijn meerdere grotten te bezichtigen. Er waren ook veel Tibettanen aan het zingen en dansen, maar tegen de tijd dat we bij hun aankwamen, gingen ze net weg. Persoonlijk, en de Amerikaan was dit met me eens, was dit een van de mooiste plekken die ik bezocht heb.
19 Juli 2006 - 10:20
Klaas En Yasmina:
Hoi Bernadette, eindelijk is het ons gelukt je website te openen, onze computer vertoonde storingen. Wat fijn dat je droom, een wereldreis maken, werkelijkheid wordt. Ontberingen horen erbij en hoogtepunten kunnen niet zonder dieptepunten bestaan. Bedenk dat alles wat mis gaat de leukste verhalen opleveren als je weer terug bent. Onze familie is afgelopen maandag uitgebreid met de geboorte van Sarah. Ze ziet er gezond uit en haar zussen Sharon en Mirjam zijn erg trots. Yasmina ligt bij te komen van de keizersnee en ik ben druk met geboortekaartjes. Vandaag de warmste dag in de geschiedenis in Engeland, en volgens mij ook hier in de Beilerstraat. Ik check je verhalen later nog verder en ga nog even door met het schrijven van geboortekaartjes, ik moet er nog 60.
Groet, ook namens Yasmina, Sharon, Mirjam en Sarah.
Klaas